Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ȘOCANT: Tânăra și-a săpat groapa împreună cu iubitul gelos! Ea depusese plângere la Poliție

18 Apr 2018

UPDATE: Criminalul provine tot din sistemul de Protecție a Copilului! CUM A AFLAT POLIȚIA despre cadavrul îngropat la Fețeni

Criminalul Iacob Liviu Cristian este, de fapt, tot un ocrotit al DGASPC Vâlcea, fiind plasat timp de 2 ani, de la 14 la 16 ani, la Centrul de Plasament Andreea din Ostroveni. Nu se știe de ce la 16 ani a părăsit sistemul. El își făcea veacul într-un bloc din Ostroveni din zona pieții, la o anume doamnă Neamțu Camelia, care locuia la etajul 10 și îl lăsa pe criminal să doarmă la ea în apartament. Polițiștii au aflat despre oribila crimă de la un prieten de-al tânărului, căruia i s-a destăinuit după mai multe pahare de băutură. Oripilat de confesiunea criminalului, care chiar i s-a plâns că groapa era prea mică și a fost nevoit să o înghesuie pe tânăra ucisă, prietenul s-a dus la poliție și le-a spus tot ce știa

Claudia Roxana, tânăra de 19 ani, care a fost ucisă și îngropată de iubitul ei, depusese plângere la poliție, cu o zi înainte să moară. Mai mult decât atât, surse apropiate anchetei ne-au declarat că fata a consimțit să-l însoțească pe criminal la Fețeni, în apropierea adăpostului de câini. Tânărul criminal, împreună cu o altă persoană, gestiona niște câini fără stăpân. El i-a spus tinerei că i-au murit niște câini. Împreună, au luat niște saci menajeri și au mers acolo și au făcut o groapă, unde ar fi trebuit să îngroape câinii decedați. La un moment dat, Liviu a întrebat-o pe fată dacă este adevărat că l-a înșelat. Apoi, ar fi înjunghiat-o și îngropat-o în locul câinilor. 

Anchetatorii susțin că, în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool inculpatul a agresat-o pe victima Claudia Roxana lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei.
”Cu privire la plangerea depusa anterior la politie de fata ucisa, vin cu urmatoarele precizari: la data de 21 martie, noaptea fata a depus plangerea la Politia municipiului Râmnicu Vâlcea, aceasta fiind inregistrata si fiind demarate verificari. Astfel, politistii i au cautat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost gasiti. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relatii. Nu s a reclamat in niciun fel disparitia fetei, crima fiind descoperita doar in urma investigatiilor politiei si actiunilor care au avut loc ieri”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella