Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: A venit circul în oraș! Share la postarea Circul Toredo și copilul tău are intrare GRATUITĂ

18 Apr 2018

Pentru prima dată Circul Toredo se află în Râmnicu Vâlcea în perioada 19 – 23 Aprilie în parcarea SUPECO de pe Calea lui Traian cu spectacole joi, vineri și luni de la orele 19:00, sâmbăta și duminică vor fi două spectacole: de la orele 16:00 și de la orele 19:00.

Dacă dai “SHARE” acestei postări și vei arăta la casieria circului beneficiezi de ofertă!!!!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1647813451998900&id=843216315791955

La un adult plătitor un COPIL intră GRATIS!!! (oferta nu este valabilă la lojă). Oferta este valabilă pe toată durata șederii noastre în Râmnicu VÂLCEA.

Anul acesta am adus un spectacol complet nou cu artiști internaționali (Franța, Italia, Cuba, Ungaria, Bulgaria, Ucraina).Vom avea acrobații spectaculoase, numere de forță, momente vesele, dresuri de ponei și căţei fotbaliști, clovni muzicali, bineînțeles nu lipsesc numerele de Magie!

Vă așteptăm la un spectacol clasic de circ unde sperăm din toată inima să vă delectăm și să vă bucurăm!!!

Circul Toredo se bucură de notorietate și datorită filmărilor avute cu Nea Marin la Antena 1: “Poftiți la muncă , Poftiți de vă iubiți”.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella