Acţiune de ECOLOGIZARE la Barajul Nord din Râmnicu Vâlcea

Acţiune de ECOLOGIZARE la Barajul Nord din Râmnicu Vâlcea Sursa foto: facebook.com/ Madison David
În data de 6 mai a.c., de la ora 9:00, Filiala Vâlcea a Asociaţiei Naţionale de Combatere a Braconajului şi Poluării (ANCBP) organizează o acţiune de ecologizare pe Barajul din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Zona este cunoscută de toţi râmnicenii ca un loc preferat de grătare, dar şi pentru pescuit.
„Dragi prieteni iubitori ai naturii. Pentru că tot a venit primăvara și odată cu ea și gunoaiele aduse de ape sau răsărite după topirea zăpezii, Filiala ANCBP VÂLCEA și prietenii, organizează o acțiune de ecologizare pe barajul din nord Rm Vâlcea unde este locul cel mai preferat de vâlceni pentru grătare la iarba verde, dar și pentru pescuit recreativ.
Dorim să făcem un obicei cu această curățenie în Râmnic și nu numai. Anul trecut s-a bucurat de un mare succes, și anul acesta sperăm să fie cel puțin precum cel de anul trecut și să avem din nou ajutorul Primăriei Râmnicului, Romprest dar și a cetățenilor. Acțiunea va avea loc pe data de 6 Mai 2018, la ora 09:00. Vă așteptăm cu drag și să nu uitați piticii acasă” este îndemnul organizatorilor adresat tuturor râmnicenilor, de la mic la mare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...