PERFORMANŢELE elevilor vâlceni la Olimpiada Naţională de Istorie

PERFORMANŢELE elevilor vâlceni la Olimpiada Naţională de Istorie Sursa foto: facebook.com/ Vetuta Ciocan

Centenarul Marii Uniri pe care-l sărbătorim în acest an a conferit elevilor vâlceni participanţi la Olimpiada Naţională de Istorie (3 – 6 aprilie 2018) un statut privilegiat.

Din rândul celor 200 de elevi din toată ţara veniţi la Alba Iulia, „Oraşul Marii Uniri”, să se întâlnească cu istoria, tradiţia şi cultura, au făcut parte şi următorii elevi vâlceni: Petrică Vladimir, Şc. Gimnazială „Take Ionescu” Rm. Vâlcea, prof. coordonator Neamţu Aurelia; Popa Alexandra, clasa a IX a şi Prodescu Rareş, clasa a X a, ambii de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, prof. coordonator Ciocan Valentin; Badea Ştefania Cristina, clasa a XI a şi Bob Ioana Mădălina, clasa a XII a, Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, prof. coordonator Ciocan Vetuţa.

Alba Iulia, oraşul care spune foarte frumos povestea înfăptuirii unui vis de neam - România Mare, a avut o influenţă pozitivă asupra elevilor nostri. Astfel, la clasa a XII-a, eleva Bob Ioana Mădălina a obtinut MENŢIUNE acordată de M.E.N.(locul al IV lea), iar la clasa a XI-a eleva Badea Ştefania Cristina a obţinut PREMIUL SPECIAL acordat de Universitatea „A.I.Cuza” din Iaşi. Ambele eleve sunt de la Liceul “Constantin Brâncoveanu” Horezu, și sunt pregătite de doamna prof. coordonator Ciocan Vetuţa.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...