Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: El este pistolarul din VÂLCEA, care a tras de 6 ori într-un tânăr! L-a rugat să dea muzica mai încet

Locatarii unui bloc din Cisnădie au trăit clipe de coşmar, după ce un tânăr de 20 de ani a fost împușcat, în jurul orei 20.00, de un alt tânăr, cu un pistol cu bile. Incidentul şocant a pornit de la faptul că victima, Betiu Silviu Marian, i-ar fi cerut agresorului să dea muzica mai încet pentru că deranja pe toată lumea.
Tânărul rănit, care s-a ales cu 6 plăgi, a fost transportat de urgneţă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Agresorul, Forgaciu Ionuț Cosmin, se recomandă pe Facebook ca Ionuț VP (Viață Periculoasă), a scos pistolul și a tras direct către tânărul originar din județul Olt. Acesta a fost reţinut de poliţie. El este din Râmnicu Vâlcea, din acest an lucrează la un service auto din Cisnădie şi practică Kickboxing-ul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, Forgaciu Ionuț Cosmin a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella