Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tineri REŢINUŢI pentru că au furat ţigări şi bani dintr-un complex comercial

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au depistat și reținut pentru 24 de ore, 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au depistat 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Mihăești, bănuiți de furt calificat, faptă comisă în luna ianuarie a.c.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un complex comercial din Râmnicu Vâlcea, în cursul nopții, au fost sustrase sume de bani și țigări, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 de lei, existând 9 persoane vătămate. A fost întocmit un dosar penal, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite că ar fi intrat forțat în clădirea complexului, sustrăgând mai multe bunuri. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella