VÂLCEA: Tâlhar condamnat la închisoare

12 Apr 2018

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Drăgășani, față de un bărbat din municipiu.

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii au executat un mandat de arestare, emis față de un bărbat de 30 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 3 luni.

În fapt, la data de 7 aprilie 2016, persoana bănuită ar fi agresat fizic un alt bărbat, la locuința acestuia și i-ar fi sustras telefonul mobil.  Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar din județul Argeș.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...