RÂMNICU VÂLCEA: Prins în flagrant când fura motorină dintr-un TIR

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat în flagrant o persoană, care ar fi încercat să sustragă 60 de litri de motorină dintr-un autotren, parcat pe raza municipiului.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii au depistat, pe timpul patrulării, în Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 31 de ani, din municipiu, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unui tir.  În urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoana bănuită ar fi încercat să sustragă aproximativ 60 de litri de motorină. La fața locului au fost identificate alte 2 persoane, un bărbat și o femeie, care ar fi trebuit să beneficieze de combustibilul respectiv.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...