Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Crimă urmată de incendiu la Muereasca. Un bărbat şi-a omorât fosta soţie şi apoi şi-a incendiat casa

12 Apr 2018

Un incendiu devastator a izbucnit miercuri, 11 aprilie a.c., într-o gospodărie din localitatea Muereasca, judeţul Vâlcea. Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 4:15.

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit la faţa locului cu 3 autospeciale de stingere iar o oră mai târziu de la anunţarea incendiului, în jurul orei 5:30 a fost găsit şi proprietarul. Acesta, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit de rude la aproximativ 100 de metri distanţă de casă, având arsuri pe 40% din suprafaţa corpului (pe mâini, picioare, faţă şi abdomen). O ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea l-a transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale. Pompierii vâlceni au descoperit însă cauza: „utilizarea intenţionată a unei surse de aprindere pentru generarea incendiului”.

Ulterior, surse judiciare ne-au informat că, înainte de a da foc la casă, bărbatul de 60 de ani, din Muereasca, şi-a ucis fosta soţie de care divorţase în luna noiembrie anul trecut. S-a demarat deja ancheta pentru infracțiunea de omor. Femeia a fost găsită decedată în locuința ei, având o plagă cervicală.

Bărbatul se numeşte Gheorghe Georgescu. Fosta soţie lucra ca liftier la Spitalul Judeţean Vâlcea, iar bărbatul era pensionar şi mai lucra cu ziua prin sat. Cei doi au avut împreună un copil care, însă, a murit în urmă cu mulţi ani, la vârsta de 18 ani, răpus de leucemie. După divorț, femeia s-a mutat la sora ei la Vâlcea. De Paști, a venit la Muereasca, în casa părinților ei, pentru a sărbători Paştele.
Iniţial s-a ştiut doar despre incendiu. Ore întregi s-a acţionat pentru stingerea flăcărilor, în curte fiind depozitate foarte multe lemne de foc care riscau să se reaprindă. Abia 4 - 5 ore mai târziu, când au încercat să o anunţe şi pe fosta soţie despre ce se întâmplase în gospodăria lui Gheorghe Georgescu, au găsit-o moartă, cu o rană în zona cervicală.

La închiderea ediţiei, surse medicale ne-au informat că Gheorghe Georgescu a fost transferat la Spitalul Floreasca, din Bucureşti. După ce şi-a omorât fosta soţie, bărbatul s-a înjunghiat în torace.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella