Târgul Popular „Izvorul Tămăduirii” la Horezu

Târgul de "Izvorul Tămăduirii" se desfăşoară anual, în prima zi de vineri de după Paşti din Săptămâna Luminată, la Horezu. Este un târg tradiţional, unde se desfac mărfuri de tot felul, se organizează spectacole artistice cu folclor tradiţional, sub organizarea Primăriei oraşului Horezu, Consiliului Local Horezu, Casa de Cultură "C. Brâncoveanu" Horezu.

Programul târgului cuprinde spectacole artistice cu "Rapsodia Vâlceană", Ansamblul Brăduleţul al Casei de Cultură Constantin Brâncoveanu din Horezu, prezentări de artă populară diversă, Hora mare-n Poieniţă, întreceri sportive distractive, etc.

Pe tot parcursul zilei de vineri, 13 aprilie a.c., vor fi prezenţi meşteri populari, de la ale căror standuri se pot cumpăra obiecte din ceramică, obiecte şi unelte din lemn, ţesături, cusături, împletituri din lemn şi răchită, flori naturale. Vor fi terase comerciale alimentaţie publică, parcuri de distracţie, etc.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...