Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO. Nesimțire! Șoferul unei maşini din Vâlcea filmat în timp ce își aruncă gunoiul din mașină

VIDEO. Nesimțire! Șoferul unei maşini din Vâlcea filmat în timp ce își aruncă gunoiul din mașină Sursa foto/video: facebook.com/Cosmin Berghean
Tupeu fără margini a unui şofer! Acesta a fost filmat în timp ce lăsa câţiva saci plini cu gunoi în judeţul Alba, lângă Cascada de la Şipote, în apropiere de localitatea Sălciua. Individul nu i-a cărat cu mâna, ci i-a adus cu maşina, o dubă albă cu număr de înmatriculare din judeţul Vâlcea: VL 07 ZXM.
"România bunului simţ!! Lângă Cascada de la Șipote, în apropiere de localitatea Sălciua, județul Alba, acești indivizi sfidându-ne au golit autoutilitara cu numărul de înmatriculare VL 07 ZXM. Acum 5 minute" scria Cosmin Berghean la descrierea filmuleţului postat pe reţeaua de socializare Facebook.
Comentariile pe Facebook nu au lipsit: "Din păcate, ca în multe alte zone, pe valea Arieşului e o practică întâlnită des..."; "Or fi chiar poliţişti...dar merită încercată o plângere la poliţie şi una la mediu, apoi urmărite ca desfăşurare. Şi dacă nu se soluţionează, plângere la Parchet împotriva instituţiilor astea două. O rezoluţie tot trebuie să dea la plângere. Iar probele sunt cât se poate de clare, nu pot invoca lipsa lor"; "Cineva ar trebui să-şi depună gunoaiele în curtea lor, să vedem le place??!!!"; "Primitivism!".
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro