Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FAPTE BUNE: Adina Dobrete şi Constantin Rădulescu au ajuns cu Caravana Speranţei la peste 100 de vâlceni (foto/video)

Fapte bune, gesturi de solidaritate, ajutoare de orice fel, până și o îmbrățișare oferită din suflet, pot aduce un zâmbet și o bucurie în preajma Paștelui. Dumnezeu a rânduit ca oamenii să aibă tot ce le trebuie, unii mai puțin, alții mai mult, însă tot Dumnezeu și Sfânta Scriptură ne spun că nu trebuie să strângem comori pe Pământ, ci în ceruri.

Faptele bune, nu sunt comori, sunt gesturi smerite pe care noi am decis să le facem înainte de Paște.

Adina Dobrete a pornit în această Caravană a Speranței - a celor 3 trandafiri, alături de Constantin Rădulescu, Costi, la ideea și inițiativa lui, în urmă cu mai mulți ani, nici nu se mai ştie exact câţi. Anul acesta, colegii Adinei Drobete, consilierii municipali PSD, Costi Rădulescu, Președintele PSD, au pus din suflet daruri pentru masa de Paște, astfel încât aproape 100 de suflete din Râmnicu Vâlcea și Golești să se bucure la masa de sărbătoare a Invieriii.

"În Joia Mare s-a întâmplat acest lucru, pentru care mulțumesc colegilor mei, consilierii municipali, lui Costi Rădulescu și, împreună cu toții, va urăm dumneavoastră, celor care citiți aceste rânduri și celor care s-au bucurat de darurile noastre, Sărbători Fericite, să petreceți Paștele în tihnă și să vă dea Dumnezeu sănătate" a declarat Adina Dobrete, preşedinta OFSD Râmnicu Vâlcea.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella