FAPTE BUNE: Adina Dobrete şi Constantin Rădulescu au ajuns cu Caravana Speranţei la peste 100 de vâlceni (foto/video)

Fapte bune, gesturi de solidaritate, ajutoare de orice fel, până și o îmbrățișare oferită din suflet, pot aduce un zâmbet și o bucurie în preajma Paștelui. Dumnezeu a rânduit ca oamenii să aibă tot ce le trebuie, unii mai puțin, alții mai mult, însă tot Dumnezeu și Sfânta Scriptură ne spun că nu trebuie să strângem comori pe Pământ, ci în ceruri.

Faptele bune, nu sunt comori, sunt gesturi smerite pe care noi am decis să le facem înainte de Paște.

Adina Dobrete a pornit în această Caravană a Speranței - a celor 3 trandafiri, alături de Constantin Rădulescu, Costi, la ideea și inițiativa lui, în urmă cu mai mulți ani, nici nu se mai ştie exact câţi. Anul acesta, colegii Adinei Drobete, consilierii municipali PSD, Costi Rădulescu, Președintele PSD, au pus din suflet daruri pentru masa de Paște, astfel încât aproape 100 de suflete din Râmnicu Vâlcea și Golești să se bucure la masa de sărbătoare a Invieriii.

"În Joia Mare s-a întâmplat acest lucru, pentru care mulțumesc colegilor mei, consilierii municipali, lui Costi Rădulescu și, împreună cu toții, va urăm dumneavoastră, celor care citiți aceste rânduri și celor care s-au bucurat de darurile noastre, Sărbători Fericite, să petreceți Paștele în tihnă și să vă dea Dumnezeu sănătate" a declarat Adina Dobrete, preşedinta OFSD Râmnicu Vâlcea.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...