Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea are un nou director medical

Astăzi, 5 martie a.c., în prezenţa directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Dan – Eleodor Ponoran, preşedintele Consiliului Judeţean a semnat depoziţia prin care Radu-Sebastian Bododea este numit în funcţia de director medical interimar.

„Noul director este vâlcean, medic specialist ortopedie traumatologie, are 33 de ani, a absolvit al Universitatea Carol Davila din Bucureşti şi lucrează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea din anul 2015.

Aşa cum am mai spus, mizez în continuare pe tineri şi sper ca împreună să îmbunătăţim activitatea la Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, astfel încât pacienţii să fie mulţumiţi şi să fie trataţi în cele mai bune condiţii, într-o unitate medicală în care investim şi vom investi, pentru a deveni un etalon al calităţii serviciilor medicale, cel puţin la nivel regional.
Îi doresc mult succes lui Radu Sebastian Bododea şi îl asigur de tot sprijinul!” a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella