Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Încep lucrările la regularizarea pârâului Bistrița! Directorul ABA Olt, Ștefan Prală, a predat amplasamentul

04 Apr 2018
Investiții importante la ABA Olt Vâlcea. Directorul Ștefan Prală a dat startul investițiilor la ABA Olt Vâlcea, punând piatra de temelie pentru o investiție extrem de importantă pentru locuitorii localităților Băbeni, Frîncești, Tomșani și Costești. Este vorba despre proiectul care privește lucrarea "Regularizare pârâu Bistrița pe sectorul Costești - Băbeni, jud. Vâlcea", investiție de 19, 8 milioane lei.
Proiectul vine ca o măsură necesară pentru prevenirea efectelor inundațiilor și a fost implementat de ABA Olt Vâlcea.
”Astăzi, 4 aprilie 2018, am predat amplasamentul catre constructorul care a castigat licitatia pentru executarea lucrarii "Regularizare parau Bistrita pe sectorul Costesti - Babeni, jud. Valcea", in valoare de 19, 8 milioane lei. Lucrarea va fi executata de Hidroconstructia Valcea.
La doar o zi de la eliberarea autorizatiei de constructie de la CV Valcea, am dat ordinul de inceperea lucrarilor si am mers in teren impreuna cu reprezentatii constructorului, proiectantii, dirigintele de santier, reprezentatul SGA Valcea.
Acest lucru a putut fi posibil pentru ca am avut sprijinul presedintelui CJ Valcea, Constantin Radulescu si al primarului orasului Babeni, carora le multumesc si sper intr-o colaborare buna pe viitor”, susține directorul ABA Olt, Ștefan Prală.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella