Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Chimia Rm. Vâlcea a câştigat derby-ul cu HCM Craiova

03 Apr 2018

• Fetele pregătite de N. Lazăr şi S. Gogârlă sunt încrezătoare înaintea turneului semifinal

Chimia Râmnicu Vâlcea a câştigat cu emoţii derby-ul din ultima etapă a campionatului de junioare II de handbal femin, în faţa echipei HCM Craiova. Echipa vâlceană avea 2 puncte avans înaintea acestei dispute şi numai o înfrângere la 4 goluri diferenţă le putea arunca pe locul 2 în clasament.

Fetele pregătite de Nicoleta Lazăr şi Simona Gogârlă au început mai timorate partida ce a avut loc în Sala Polivalentă din Râmnicu Vâlcea, fiind conduse în primele minute de echipa oaspete. După primele cinci minute, scorul arăta 4-1 pentru Craiova, însă Chimia şi-a revenit şi a egalat la 6-6 în minutul 10. Alice Gogârlă a preluat conducerea, însă echilibrul s-a menţinut până în minutul 13. Craiovencele au tras tare şi au condus din nou în minutul 25, scorul arătând atunci 17-16 pentru HCM.

În actul second vâlcencele au fost mai motivate reuşind să câştige meciul la 4 goluri diferenţa, scor 35-31. “Nu pot denumi această partidă o finală, o să fie meciuri mult mai grele, fetele au fost foarte bune. Colegele au fost excepţionale, inclusiv cele din echipa mea, a fost o victorie destul de frumoasă” a declarat la finalul meciului Giulia Stancu, jucătoare de la CS Chimia Rm. Vâlcea. „Am fost puţin emoţionate la începutul jocului, dar mă bucur că am revenit şi au reuşit să obţinem o victorie destul de frumoasă”, a declarat şi Alicia Gogârlă.

Pentru Chimia Râmnicu Vâlcea urmează faza turneului semifinal, fază în care echipa pregătită de cuplul Lazăr-Gogârlă se va lupta pentru faza finală cu celelate câştigătoare din cele opt serii: LPS Iaşi, CSS Tulcea, CSM Bucureşti, Viitorul Piteşti, Transilvania Braşov, Crisul SantAndrei şi Olimpic Târgu Mureş.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella