BILANȚ TRAGIC: În 2018, 11 oameni au murit pe Valea Oltului în accidente rutiere! Se aude și până la CNAIR?

02 Apr 2018
De la începutul anului au murit 11 oameni pe Valea Oltului in accidente rutiere.
Ieri o noua drama pe Valea Oltului datorata incompetentei și hoției CNAIR. O familie a plonjat cu mașina in raul Olt. O fetița de 13 ani, în mod miraculos, a reușit sa iasă din mașina, un șofer erou a scos-o din apele reci ale Oltului. Trauma psihică însă o va marca toată viața. Pentru părinții adoptivi însă nu s-a putut face nimic, echipele ISU Valcea găsind epava și trupurile neînsuflețite după câteva ore de căutări.
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are in administrare prin Regia Autonoma de Drumuri și Poduri Valcea, drumul european E85 sau DN7. Intr-o țara normala acești parapeți erau înlocuiți imediat după producerea unui accident. In județul Valcea însă incompetenta este însă vizibila de pe Marte. Autoritățile nu se pot scuza ca nu au fonduri. In județul Sibiu s-a reușit lărgirea drumului între Popasul Boița și Lazaret, iar in zonele periculoase se montează parapeți de beton pentru a nu pătrunde masini pe contrasens. Mai mult acolo, sunt montati parapeți metalici dubli, la standarde europene.
La Valcea, ruta cea mai importantă a țării ascunde capcane ale morții care au făcut nenumărați morți și au nenorocit familii de-a lungul timpului iar autoritățile nu au făcut nimic. Ba mai mult, ca o bătaie de joc și ca sa bifeze in fisa de activitate o justificare a salariului au vopsit parapetii de podețe in timp ce la 2 metri poți sări cu mașina in raul Olt sau pe calea ferată.
Așa ca am făcut niște poze și filmări pe care le voi trimite presei locale și organizațiilor de resort. Cineva trebuie sa plătească pentru acești morți. Vor zice unii ca viteza sau neatenția sunt cauzele acestor drame. Corect, dar dacă șoseaua era prevazuta cu elemente de siguranta așa cum trebuie sa fie o sosea mai ales de interes national și european, acei oameni nu mureau.
Bogdan Lupu - colaborator
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...