Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputatul Dumitru Lovin vrea ca vâlcenii să înoate în bazinul de înot din Zăvoi

02 Apr 2018
Deputatul Dumitru Lovin i-a semnalat vicepremierului Paul Stănescu faptul că proiectul privind construirea unui bazin de înot lângă Stadionul din Zăvoi s-a cam rătăcit prin sertarele Companiei Naţionale de Investiţii CNI S.A.. În interpelarea pe care i-a transmis-o, parlamentarul a amintit că, în 2016, după ce au predat amplasamentul, reprezentanţii Primăriei Râmnicului erau foarte entuziasmaţi de acest proiect, însă, un an mai târziu, apăreau primele probleme. Firma care a câştigat execuţia lucrărilor a renunţat la contract pentru că, făcându-şi mai atent calculele, ar fi ajuns la concluzia că nu iese prea mult în câştig. A urmat o a doua licitaţie, potrivit Executivului local, dar din februarie 2017 nu se mai ştie ce a urmat.
Având în vedere că a trecut încă un an de atunci, iar râmnicenii, ca şi autorităţile locale, trebuie să ştie concluzia, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a cerut conducerii Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene o situaţie detaliată a proiectului şi măsuri concrete pentru urgentarea acestei investiţii, extrem de importantă pentru Râmnic, în condiţiile în care industria locală scade de la o zi la alta, iar pentru a dezvolta turismul activ, în paralel cu cel monahal şi cultural, sunt necesare cât mai multe astfel de obiective.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella