Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Ei sunt părinții fetiței de 13 ani care au murit în ACCIDENT, după ce mașina lor a plonjat în răul OLT

02 Apr 2018
Un tragic accident de circulație petrecut chiar în duminica Floriilor pe Valea Oltului, a destrămat pentru totdeauna o familie. Maşina în care se aflau o fetiţă de 13 ani şi părinţii ei a plonjat în apele râului după ce a ieşit de pe şosea. Este vorba despre Mariana Lascu de 46 de ani din Râmnicu Vâlcea și soțul acesteia de 53 de ani, care se afla la volan. Mariana Lascu este asistent maternal profesionist și o avea pe Andreea în plasament încă de când era mică. Tot soții Lascu l-au crescu și pe fratele Andreeei, care acum are 20 de ani și este plecat în străinătate.
Copila a supravieţuit datorită unui trecător, însă ai ei nu au reuşit să se salveze. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10 pe DN 7, Râmnicu Vâlcea- Brezoi. Cei doi soţi şi fiica lor în vârstă de 13 ani se îndreptau spre casă, când la kilometrul 207 maşina lor a plonjat 25 de metri în hău şi s-a oprit în apele Oltului.
Imediat după accident a urmat o misiune dramatică de salvare. La faţa locului au fost trimişi pompieri, medici şi poliţişti. Până să ajungă aceştia un bărbat a reuşit să o ajute pe copilă.
În timp ce copila era transportată de urgenţă la spitalul din Vâlcea, salvatorii au încercat să-i ajute părinţii.
Deşi au stat mult timp în apă, medicii au încercat să îi resusciteze sperând într-o minune.
La faţa locului s-au oprit mai mult şoferi dar şi oameni care stau în zonă. Cu toţii povestesc că locul este extrem de periculos. Din curbă lipsesc parapeţii din beton distruşi de intemperii.
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella