Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Vâlcea, reprezentată de 5 elevi la Olimpiada Naţională de Chimie

În urma etapei județeane a Olimpiadei de chimie, competiție la care au participat elevi din clasele VIII – XII, din județul Vâlcea s-au calificat la etapa națională un număr de 5 elevi: Firoiu C.O. Mihnea Ioan, clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială Take Ionescu Râmnicu Vâlcea; Țuicu I. Daria Andreea, clasa a IX-a, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Rm. Vâlcea; Ciauşescu C. Constantin Petrişor, clasa a X-a, Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgășani; Murgoci Armand Ionut, clasa a X-a, Colegiul Naţional de Informatică “Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea; Dumbrăvescu D. Raluca Cristina, clasa a XI-a, Colegiul Naţional de Informatică “Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea.

Etapa națională se va desfășura la Craiova, județul Dolj în perioada 1 - 6 aprilie 2018. La acest nivel se susțin două probe de concurs: teoretică (pondere 60%) și practică (40%), pentru toți elevii, și o probă de selecție a lotului lărgit care va reprezenta România la etapa internațională, la care se înscriu elevii participanți, indiferent de rezultatele obţinute la faza naţională şi de nivel de clasă, condiția obligatorie și necesară fiind aceea de a fi participat la cele două probe ale olimpiadei.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella