Oltchim şi Rulmentul joacă pentru Ayan!

29 Mar 2018

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov, două echipe care au făcut istorie în handbalul romanesc se vor reuni din nou în luna mai, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea! Evenimentul va fi organizat de Asociaţia Fair -Play Rm. Vâlcea, asociaţie înfiinţată şi condusă de Dragoş Muscalu şi are ca scop ajutorul pe care urmează să-l primească un copil de 5 luni care suferă de o boală genetică rară. Iubitorii handbalului vor putea vedea un nou spectacol al fostelor sportive care au activat la Vâlcea dar şi la Braşov, precum: Huţupan, Farcău, Stanca, Luca, Lecuşanu, Ardean, Nechita, Tolnai, Tivadar, Meiroşu, Manea, Motogna, Neagu, Vizitiu, Gogârlă, Alexandrescu, Niculae, Barcan, Damian, Şorodoc şi Woo Sun Hee.

Pentru că ar fi riscat însă să nu adune toate fetele din echipele respective, s-a descis până la urmă ca Vâlcea şi Braşov să vină la acest joc cu tot ce pot strânge mai bun, un fel de All-Stars. Ulterior, dar şi înaintea sezonului 2007-2008 (început de ambele în Liga Campionilor), atât Oltchim, cât şi Rulmentul au avut şi alte jucătoare de excepţie.

Până la această o oră, mai multe jucătoare din generaţiile Oltchim şi Rulmentul au confirmat deja prezenţa la acest meci caritabil: Carmen Amăriei, Ildiko Kerekes, Luminiţa Huţupan-Dinu, Clara Vădineanu, Mariana Ţârca, Simona Gogârlă, Patricia Vizitiu, Valeria Motogna, Roxana Cherăscu, Janina Luca, Mia Rădoi, Adina Meiroşu, Magdalena Urdea Voicu, Mihaela Tivadar, Cristina Niculae.

Evenimentul va avea loc în 20 mai, într-o duminică, şi se va întinde pe durata a aproximativ 3 ore, fanilor fiindu-le pregătite multe alte surprize. Aşadar, un show de zile mari cu două din cele mai bune echipe ale istoriei handbalului românesc, ”Împreună pentru Ayan!”, aşa cum sună titlul campaniei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...