De ce ne dorim sa fim bogati si cum ne ajuta visele

Cu totii ne dorim ca somnul nostru sa fie linistit si odihnitor, pentru a ne reincarca bateriile si a avea suficienta energie in vederea desfasurarii activitatilor cotidiene. Se intampla de multe ori ca grijile zilei de maine, preocuparile cotidiene, nevoile si esecurile sa ne influenteze somnul si atunci apar visele. Acestea nu sunt legate doar de preocuparile noastre, ci mai mult de aspiratii si astfel ajungem sa visam ca avem profesia pe care ne-am dorit-o, ca suntem castigatorii unei competitii, ca avem succes si devenim bogati.

Oricare dintre noi isi doreste sa nu aiba grija zilei de maine, sa isi permita lucrurile esentiale pentru activitatile zilnice, sa poata sa plece in vacante si sa poata comanda la restaurant fara sa se uite la preturi. La fel de adevarat este ca o situatie materiala buna iti permite sa ai grija de cei apropiati.

De-a lungul timpului s-a intamplat ca visele sa fie cele care au dus la imbogatirea unor persoane prin faptul ca au visat solutiile unor probleme sau, si mai direct, au visat numerele cu care au castigat la loterie.

In 2006, Mary Wollens, o canadianca cu origini ucraineene, in varsta de 86 de ani, a visat ca era castigatoare la loterie dupa ce jucase numerele 1, 10, 18, 24, 31 si 46. A doua zi ea a plasat aceste numere la Loteria din Ontario. A avut atat de multa incredere in visul sau incat a mai plasat un bilet cu aceleasi numere.Nu mica ia fost mirarea cand a doua zi a vazut ca au iesit toate cele sase numere si a castigat 12 milioane de dolari. Ce de-al doilea bilet i-a adus un castig suplimentar de 4 milioane. Dupa 17 ani in care nu a facut decat sa-si planga sotul si fiica, aceasta a decis sa-si traiasca altfel ultimii ani din viata. Ea a hotarat sa mearga la coafor, sa-si cumpere o noua garderoba si a ajutat comunitatea de batrani in care locuia si un azil pentru persoane in varsta din zona.

Ernest Pullen, un militar in retragere, a castigat in iulie 2010 marele premiu la Loteria din Missouri. Asta dupa ce barbatul in varsta de 57 de ani jucase in mod repetat numerele pe care le visase cu 6 ani in urma. Reprezentantii loteriei au afirmat ca sansele de a castiga marele premiu la aceasta loterie sunt de 1 la 2,28 milioane. Dar, cand norocul te cauta, statistica este nula. Dupa doua luni acesta a decis sa mai joace o data numerele noroacoase si a reusit sa castige un nou premiu in valoare de peste 2 milioane de dolari.

O alta intamplare fericita s-a intamplat in acest an. Conform site-ului Huffingtonpost.com, un programator din statul american Virginia, Victor Amole, a visat cinci numere pe care le-a folosit pentru a plasa 5 bilete loto. Acestea s-a dovedit a fi castigatoare si contul americanului s-a marit cu 400.000 de dolari. Numerele care i-au adus acestuia castigul au fost: 3, 10, 17, 26 si 32. Castigul lui avea o probabilitate de 1 la 278.256, conform reprezentantilor loteriei.

Aceste intamplari ne arata ca de multe ori este suficient sa visezi pentru a deveni bogat. Suntem convinsi ca acestea nu sunt singurele cazuri cand castigurile la loterii sau chiar la pariuri au venit in urma viselor, asa cum suntem siguri ca acest lucru se va mai intampla. Prin urmare daca aveti un vis legat de un pronostic la pariuri sau de numere castigatoare la loto, nu ezitati sa le folositi. Pentru aceasta nu trebuie sa mergeti la agentie, ci este suficient sa intrati pe ponturi-bune.ro unde veti gasi toate informatiile despre site-urile unde puteti sa plasati un pariu sau numere la loto intr-un mod sigur si legal.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...