Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DJST Vâlcea: Concursul local de proiecte de tineret

Așa cum am procedat și în anii precedenti, și în anul 2018 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea organizează în perioada 16.04- 30.06.2018, „Concursul local de proiecte de tineret”. Acest program se adresează O.N.G.-urilor care doresc să își aducă aportul la viața societății, prin implementarea de proiecte pe care D.J.S.T. Vâlcea le va finanța, cu ajutorul Ministerului Tineretului și Sportului.

Tema concursului pentru anul în curs este “Stimularea participării tinerilor la viața societății”, având printre priorități următoarele:
- Sărbătorirea Centenarului Marii Uniri;
- Promovarea cooperării și a parteneriatelor între actori sociali, instituționali și organizaționali cu scopul de a implica tinerii în acțiuni premergătoare preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene;
- Susținerea diversității culturale și a accesului la cultură;
- Dezvoltarea de proiecte de educație pentru sănătate în vederea promovării unui stil de viață sănătos.

Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusive metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului (www.mts.ro), site-ul DJST VÂLCEA (www.djstvalcea.ro ) sau de la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella