GALERIE FOTO: ACCIDENT MORTAL la Frâncești! Un șofer beat a intrat cu mașina într-un tir

Un accident rutier mortal s-a produs în localitatea Frâncești, azi noapte, cauza probabilă fiind consumul de alcool. Un șofer de 50 de ani din Frâncești a condus un autoturism pe drumul comunal Coșani spre Dj 649 B, iar la un moment dat a lovit remorca unui tir parcat.
Șoferul a decedat, iar soția acestuia a fost ușor rănită, fiind transportată la spital.
”În urma coliziunii dintre un autoturism si un autotren, au rezultat trei victime, una incarcerata. Au intervenit o autospeciala de intervenție ( descarcerare și stingeresi), o ambulanta SMURD și echipaje SAJ.
În urma extragerii persoanei incarcetate, aceasta a fost preluata de catre echipajul SAJ, care in urma manevrelor de resuscitare fata rezultat a declarat decesul, celelalte victime au fost preluate de catre echipajul SAJ si echipajul SMURD.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...