Iată cine sunt poliţiştii vâlceni avansaţi în grad de Ziua Poliţiei 2018

Vineri, 23 martie, cu începere de la ora 12:00, în Sala Mare a IPJ Vâlcea a avut loc o festivitate organizată cu prilejul Zilei Poliţiei Române în cadrul căreia 38 de poliţişti vâlceni au fost înaintaţi în grad.
Astfel, prin OMAI nr. II/762/22.03.2018 cu aplicabilitate din data de 25 martie a.c., următorii poliţişti au fost înaintaţi în grad:

• În gradul de Comisar Şef de poliţie: comisar de poliţie Daraban Dumitru, comisar de poliţie Ioniţă Florian; comisar de poliţie Popa Valeriu, comisar de poliţie Vrăjescu Marius-Daniel.

• În gradul de Comisar de Poliţie: subcomisar de poliţie Bociu Ionuţ-Daniel; subcomisar de poliţie Bulearcă Constantin-Alin; subcomisar de poliţie Călinescu Puiu-Dorel; subcomisar de poliţie Chelaru Vasilică-Aurelian; subcomisar de poliţie Cimpeanu Cristian-George; subcomisar de poliţie Cojocaru Mircea-Iulian; subcomisar de poliţie Dobre Denisa; subcomisar de poliţie Floricel Ion-Marius; subcomisar de poliţie Ivan Marius-Adrian, subcomisar de poliţie Jărcălete Ioan-Şerban; subcomisar de poliţie Mega Dumitru-Cătălin; subcomisar de poliţie Militaru Dumitru-Adrian; subcomisar de poliţie Neghină Christian; subcomisar de poliţieNiţu Bogdan-Petre, subcomisar de poliţie Olteanu Ion-Liviu; subcomisar de poliţie Popa Dănuţ, subcomisar de poliţie Ruscu Ştefănel; subcomisar de poliţie Şandru Vlad-Nicolae, subcomisar de poliţie Tălmaciu Răzvan-Ion, subcomisar de poliţie Truşcă Constantin-Daniel, subcomisar de poliţie Văduva Nicolae, subcomisar de poliţie Vasile Costinel, subcomisar de poliţie Vega Iulian, subcomisar de poliţie Viorel Nicoleta, subcomisar de poliţie Zaharia Nicolae.

• În gradul de Subcomisar de Poliţie: inspector principal de poliţie Gubendreanu Teofil-Cătălin, inspector principal de poliţie Păunescu Raoul-Alexandru.

• În gradul de Inspector Principal de Poliţie: inspector de poliţie Dăscălete Sandra-Elena; inspector de poliţie Neagoie Victor-Cătălin, inspector de poliţie Petrică Angela-Georgiana, inspector de poliţie Preda Isabela-Cristina, inspector de poliţieSimioana Lucian-Alexandru, inspector de poliţie Traşcă Lavinia.

• În gradul de Inspector de Poliţie: subinspector de poliţie Roşculete Cristina-Maria.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...