Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Cozia Racing Team dă startul celei de-a doua ediţii Cozia Rider

23 Mar 2018

Weekendul acesta, în data de 24 martie, Cozia Racing Team dă startul celei de-a doua ediţii Cozia Rider. Sunteţi aşteptaţi sâmbătă dimineaţa, pe Str. Calea lui Traian nr. 532 la Hotel Central din Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Începând cu ora 7.45 va avea loc primirea bagajelor concurenţilor, cu haine de schimb. Se asigura maşina pentru transportul rucsacurilor participanţilor, ce pot conţine: haine de schimb, geci şi căciuli groase, încălţăminte şi orice lucruri necesare la temperaturi scăzute (altitudine 1.572 m). Tot în incinta hotelului se va face şedinţa tehnică cu informaţii despre traseu.

Cozia Rider se va desfăşura în regim de urcare - mtb din Călimăneşti până la Cabana Cozia (diferenţa de nivel 1286m). Urcarea de 24,4km se va face în ritm de concurs. Coborârea se va face individual, în afara concursului, pe propria răspundere. Startul tehnic cu cronometrare se va da de la ora 10:00 din fata monumentului Jiblea Veche. Se pleacă în coloana 7 km (drum asfalt) cu maşina poliţiei, în spatele ei până la intrarea spre drumul ce duce spre vârful Cozia. Se urcă încă 3 km pe drum asfaltat apoi pe drum forestier până la cabana Cozia. Premierea va avea loc la ora 15:00 pe platoul din faţa Cabanei Cozia. La sosire, fiecare concurent primeşte o medalie de finisher. Primii 5 clasificaţi open categoriile: masculin şi feminine vor primi: diploma, medalie, diverse produse asigurate de sponsori, Cupa Cozia Rider pentru primul clasificat din fiecare categorie.

Având în vedere condiţiile meteo, traseul va fi curăţat şi verificat în permanenţă de către organizatori, cu sprijinul primăriilor şi drumurilor judeţene. Vor fi implicate primăriile pe unde trece traseul (Călimăneşti, Berislăveşti, Sălătrucel), Jandarmeria Montana, Serviciul de Ambulanţă, Poliţia Rutieră, Poliţia Locală, Serviciul Salvamont, Drumuri Judeţene şi zeci de voluntari. 

Cu o experienţă de câţiva ani de când Cozia Racing Team organizează concursuri, deja sunt persoane nelipsite de la toate ediţiile şi în ciuda traseului extrem de dificil, nu abandonează nimeni. Limita minimă de vârstă este de 18 ani, iar categoriile sunt Open Feminin şi Masculin. Competiţia trebuie privită ca un antrenament de început de sezon într-un cadru pitoresc şi prietenesc. Este foarte probabil să fie parcurse trei anotimpuri în 4 ore: se poate pleacă pe soare, să se urce cu ploaie, lapoviţă, iar la final este sigur zăpada. La sosire veţi fi aşteptaţi cu o masă caldă consistenta pregătită la ceaun şi băuturi calde.

DATE CHEIE:
1. Adresă: Str. Calea lui Traian nr 532 la Hotel Central din Călimăneşti
2. Plaja orară: 08:00 - 16.00
3. Mijloace de transport: maşini personale
4. Distanţa competiţie: 24.4 km cu diferenţa de nivel 1286m

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella