Concursul naţional „Made for Europe” la Colegiul Economic Râmnicu Vâlcea

În vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale, Ministerul Educaţiei Naționale lansează cea de-a XII-a ediţie a Concursului naţional „Made for Europe”.

Vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Economic din municipiul Rm. Vâlcea, are loc prezentarea produselor finale, în sesiune publică, de către elevi, participanți la proiecte, reprezentanți ai unităților de învățământ înscrise în concurs, evaluarea acestora de către comisia județeană și festivitatea de premiere.

Deschiderea oficială a acestui concurs este la ora 10.00, în sala de festivități, în prezența tuturor celor care doresc să participe la vizitarea expozițiilor de produse finale rezultate din proiectele finanţate prin programele europene, în județul Vâlcea. Concursul naţional „Made for Europe” este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către M.E.N. în anul școlar 2017-2018. Informaţiile privind Concursul naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe europene „Made for Europe” sunt disponibile pe site-ul M.E.N. https://edu.ro/olimpiade-siconcursuri.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...