Manifestări spectaculoase la Vâlcea de Ziua Poliţiei, organizate impecabil de inspectorul şef al IPJ, Cosmin Iana

În contextul aniversării, la data de 25 Martie, a 196 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea organizează manifestări educative şi cultural – sportive ce se vor desfăşura pe parcursul mai multor zile.

Activităţile debutează în data de 22 martie a.c., ora 14:00, cu organizarea unui concurs de tir la care participă exclusiv reprezentanții mass-media.

În perioada 19 – 23 martie a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii se întâlnesc cu cadre didactice şi elevii unor unităţi de învăţământ, pe tema ,,Ziua Poliţiei Române – importanţă şi semnificaţie”.

Tot joi, 22 martie a.c., la sediul I.P.J. Vâlcea, începând cu ora 10:00, se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise, când, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative.

Poliţiştii Serviciului Criminalistic, Centrului Operaţional şi Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor prezenta vizitatorilor tehnologia de care dispun pentru monitorizarea activităţilor cotidiene.
De asemenea, în curtea inspectoratului vor fi expuse autospeciale din dotarea Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, scutere din dotarea poliţiei de proximitate, precum şi standuri ale Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii.

Vineri, 23 martie a.c., orele 12:00-13:00, va avea loc festivitatea organizată cu prilejul Zilei Poliţiei Române, avansare în grad – în Sala Mare a I.P.J. Vâlcea (discurs şeful inspectoratului, discurs oficialităţi, mesajele Ministrului şi ale Inspectorului General al Poliţiei Române, discurs director Arhive Naţionale, ordinele de avansare, înmânare diplome, premiere competiţii sportive), cu participarea mass-media;
Pe parcursul a două săptămâni, premergătoare datei de 25 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a organizat competiţii sportive (tenis, şah, volei şi fotbal) la care au participat polițiști din cadrul inspectoratului.

Activităţile se vor încheia, duminică, în data de 25 martie a.c., începând cu ora 10.00, cu o prezentare în Centrul Municipiului Rm. Vâlcea – în parcarea River Plaza Mall, a unor echipaje din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, tehnică şi standuri (poliţie rutieră, acţiuni speciale, criminalistic, prevenirea criminalităţii, Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă). Totodată vor fi expuse afişe cu semnificaţia Zilei Poliţie Române în interiorul Mall-ului, iar în parcarea acestuia va fi expus banner-ul special realizat pentru acest moment. Serviciul pentru Acţiuni Speciale va prezenta un exerciţiu demonstrativ, iar Centrul Chinologic Sibiu şi Serviciul Criminalistic câte un exerciţiu de dresaj câine.

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...