Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DANIELA OTEȘANU, alături de Andreea Marin la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

21 Mar 2018
DANIELA OTEȘANU, alături de Andreea Marin la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială foto facebook
Marți, 20 martie, începând cu ora 18:30 la Ateneul Român, a avut loc a cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, prilej cu care au fost premiați cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social.
Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participat finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.
”Am participat, cu mare bucurie, la a cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment desfășurat la Ateneul Român.Prezentarea galei a fost realizată de ambasadorul asistenței sociale din România ,doamna Andreea Marin.
Un moment important al serii l-a constituit decernarea Premiului "Asistentul Social al Anului 2017", premiu care, spre bucuria mea, a revenit vālcencei Roxana Stoian. Felicitări tuturor asistenților sociali pentru rezultatele obținute și mult succes în activitatea de zi cu zi.
Întâmplător,sau nu, Ziua Mondială a Asistenței Sociale coincide cu Ziua Mondială a fericirii”, susţine deputatul Daniela Oteşanu, care a fost prezentă la eveniment.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella