ROMÂNIA riscă amenzi uriaşe de 200.000 euro/zi din cauza colectării şi reciclării deşeurilor. Şi tu poţi ajuta ca asta să nu se întâmple!

20 Mar 2018

Codașă în Europa la colectarea și reciclarea deșeurilor, România riscă amenzi uriaşe de 200.000 de euro pe zi. Ce poți face ca să ajuți să nu se întâmple asta?

Nu mai arunca plasticul la gunoi! Strânge-l separat și du-l la containerul de reciclare galben (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să-l ridice de acasă.

Nu mai arunca sticla la gunoi! Strânge-o separat și du-o la containerul de reciclare verde (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să o ridice de acasă.

Nu mai arunca hârtia sau cartonul la gunoi! Strânge-le separat și du-le la containerul de reciclare albastru (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să le ridice de acasă.

Fiecare gest contează!

Sursa: România ecologică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...