ROMÂNIA riscă amenzi uriaşe de 200.000 euro/zi din cauza colectării şi reciclării deşeurilor. Şi tu poţi ajuta ca asta să nu se întâmple!

20 Mar 2018

Codașă în Europa la colectarea și reciclarea deșeurilor, România riscă amenzi uriaşe de 200.000 de euro pe zi. Ce poți face ca să ajuți să nu se întâmple asta?

Nu mai arunca plasticul la gunoi! Strânge-l separat și du-l la containerul de reciclare galben (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să-l ridice de acasă.

Nu mai arunca sticla la gunoi! Strânge-o separat și du-o la containerul de reciclare verde (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să o ridice de acasă.

Nu mai arunca hârtia sau cartonul la gunoi! Strânge-le separat și du-le la containerul de reciclare albastru (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să le ridice de acasă.

Fiecare gest contează!

Sursa: România ecologică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...