ROMÂNIA riscă amenzi uriaşe de 200.000 euro/zi din cauza colectării şi reciclării deşeurilor. Şi tu poţi ajuta ca asta să nu se întâmple!

20 Mar 2018

Codașă în Europa la colectarea și reciclarea deșeurilor, România riscă amenzi uriaşe de 200.000 de euro pe zi. Ce poți face ca să ajuți să nu se întâmple asta?

Nu mai arunca plasticul la gunoi! Strânge-l separat și du-l la containerul de reciclare galben (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să-l ridice de acasă.

Nu mai arunca sticla la gunoi! Strânge-o separat și du-o la containerul de reciclare verde (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să o ridice de acasă.

Nu mai arunca hârtia sau cartonul la gunoi! Strânge-le separat și du-le la containerul de reciclare albastru (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să le ridice de acasă.

Fiecare gest contează!

Sursa: România ecologică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...