Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ROMÂNIA riscă amenzi uriaşe de 200.000 euro/zi din cauza colectării şi reciclării deşeurilor. Şi tu poţi ajuta ca asta să nu se întâmple!

20 Mar 2018

Codașă în Europa la colectarea și reciclarea deșeurilor, România riscă amenzi uriaşe de 200.000 de euro pe zi. Ce poți face ca să ajuți să nu se întâmple asta?

Nu mai arunca plasticul la gunoi! Strânge-l separat și du-l la containerul de reciclare galben (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să-l ridice de acasă.

Nu mai arunca sticla la gunoi! Strânge-o separat și du-o la containerul de reciclare verde (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să o ridice de acasă.

Nu mai arunca hârtia sau cartonul la gunoi! Strânge-le separat și du-le la containerul de reciclare albastru (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să le ridice de acasă.

Fiecare gest contează!

Sursa: România ecologică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)