POVESTEA IEI revine la Ski Resort Transalpina!

După un week-end în forţă la Ski Resort Transalpina, în care schiori, mici şi mari, din toate judeţele ţării s-au întrecut la Cupa Orange Slalom uriaş copii şi la Întrecerea Halbelor, urmează un week-end dedicat sărbătoririi iei.

Aşa cum ne-a obişnuit, în fiecare lună de Martie a anului, Ski Resort Transalpina organizează un frumos eveniment dedicat iei. Cei care vor purta ie în 24 Martie la Schi Resort Transalpina vor beneficia de un preţ promoţional la schi-pass.

„În Martie, Schi Resort Transalpina rezervă, ca de obicei, un week-end pentru a sărbători româneşte. Îmbrăcaţi cu bluze româneşti, ie şi cămeşă, vom aluneca pe placi sau schiuri, colorând pârtiile! Tradiţiile renasc la început de primăvară, ne vom odihni la un pahar de vin fiert, iar la sfârşitul zilei vom încinge hora în clăpari şi buti!” se arată în mesajul organizatorilor acestui frumos eveniment.
Aşadar, dacă şi tu iubeşti portul popular, şi îl porţi cu mândrie, nu mai sta pe gânduri şi vizitează Ski Resort Transalpina!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...