PREFECTURA VÂLCEA ne informează despre STAREA DRUMURILOR din judeţ

Având în vedere prevederile Planului de măsuri pentru perioada sezonului rece 2017-2018, al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, urmare a situațiilor aflate în dinamică, din cauza efectelor fenomenelor de precipitații, mai ales sub formă de ninsoare, polei, intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, informează:

În perioada 19.03.2018 – 20.03.2018, ora 08.00, ca urmare a ninsorilor înregistrate la nivelul judeţului Vâlcea, s-a intervenit pentru menţinerea reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale într-o stare de viabilizare corespunzătoare, astfel:
● pe reţeaua de drumuri naţionale, în lungime totală de 482,5 km, s-a intervenit cu 44 utilaje şi 502 tone material antiderapant (sare), în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 88 persoane.
La această oră partea carosabilă a drumurilor naţionale este curată şi umedă, cu excepţia următoarelor drumuri:
- DN 7 A, km 40+000 – 86+601, Voineasa – Vidra – Limită judeţ Hunedoara, partea carosabilă este parţial acoperită cu zăpadă frământată de 1- 2 cm;
- DN 7 D, Grebleşti – Boişoara – Perişani – Limita judeţ Arges, partea carosabilă este parţial acoperită cu zăpadă frământată de 1- 3 cm.

Stocuri Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea: - sare – 1.712 tone.

● pe reţeaua de drumuri judeţene, în lungime totală de 967 km, s-a intervenit cu un număr de 29 utilaje şi 231 tone material antiderapant (200 t nisip, 31 t sare), în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 42 persoane, respectiv:

- în zona Călimăneşti s-a acţionat cu 71 tone material antiderapant, fiind angrenate în activitatea de deszăpezire un număr de 11 persoane;
- în zona Horezu s-a acţionat cu 76 tone material antiderapant şi 16 persoane;
- în zona Tătărani s-a acţionat cu 84 tone tone material antiderapant şi 11 persoane.
Stocuri RAJDP Vâlcea: - nisip – 13 tone; - sare – 16 tone; - combustibil – 1,1 tone.

● pe reţeaua de drumuri de interes local se intervine cu utilaje de către autorităţile locale, la această oră circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Pe reţeaua de drumuri naţionale, judeţene şi locale din judeţul Vâlcea, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă, în continuare se intervine cu utilaje pentru menţinerea acestora în stare de viabilizare.

La nivelul reţelelor de energie electrică, nu au fost semnalate întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a situaţiei meteorologice.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...