Matematică distractivă „Micul Thalles” la Şcoala Gimnazială nr. 13 din Râmnicu Vâlcea

În data de 21 aprilie 2018, Şcoala Gimnazială nr. 13 din Râmnicu Vâlcea va găzdui concursul interjudeţean de matematică distractivă "Micul Thalles", ce va pune într-o altă lumină această materie.
Concursul se adresează elevilor din ciclul primar. Sunt implicaţi direct în desfășurarea activităților proiectului peste 300 de elevi din unitățile partenere.

Perioada în care se pot înscrie elevii este 16 martie – 16 aprilie 2018.

„Scopul proiectului este de a dezvolta spiritul inventiv şi creator , precum şi abilităţile practice ale elevilor de a prezenta, realiza şi transmite informaţii în diverse forme, de a arăta utilitatea şi necesitatea studierii acestei ştiinţe exacte catalogată ca foarte dificilă, de a atrage elevii să studieze matematica şi sub alte forme decât cele clasice” spun organizatorii concursului.

Mai multe informaţii se pot obţine la Școala Gimnazială nr. 13, din Râmnicu Vâlcea, Str. Nichita Stănescu, nr. 1, telefon: 0350/800.930, fax: 0350/800.930.

 

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...