PERFORMANŢĂ! 12 elevi vâlceni vor merge la Olimpiada Naţională de Matematică, iar 16 elevi la etapa naţională a Concursului „Adolf Haimovici”

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Matematică s-a desfășurat în data de 10.03 2018 la Liceul Tehnologic ”Ferdinand I” din municipiul Râmnicu Vâlcea cu participarea unui număr de 164 de elevi din clasele V – XII, deja calificați în urma etapei locale a Olimpiadei Naționale de Matematică (au fost înscriși 630 de elevi din județ).

În urma acestei competiții au fost selectați 12 elevi care ne vor reprezenta la etapa naţională a olimpiadei, respectiv: Dorobanțu Fanurie, cls. a V-a, Piele Ștefan Vlăduț, cls. a VII-a si Rădulescu Alexandra, cls. a VIII-a de la Șc. Gimnazială ,,Take Ionescu"din Râmnicu Vâlcea, elevul David Silviu Ionut, cls. a VI de la Colegiul National de Informatică ”Matei Basarab”din Rm.Vâlcea, elevul Mirea Bulubașa Petre Luca, cls. a VI-a de la Șc. Gimnazială Nr.4 din Rm. Vâlcea, eleva Zarioiu Denisa Elena de la Sc. Gimnazială Nr. 10, elevul Hodoroagă Andrei, clasa a IX-a de la Colegiul Național ”Alexandru Lahovari” Rm. Vâlcea și elevii Oprea Mihai Adrian, Capriş Ruth si Messner AnneMarie, cls. a IX-a, Stan Ştefan, cls. a X-a si Barbu Mihai, cls. a XI-a de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Rm. Vâlcea. Olimpiada se va desfășura în perioada 3 – 7 aprilie 2018 la Satu Mare.

În aceeași zi cu Olimpiada de Matematică, a avut loc la Colegiul Energetic din Rm. Vâlcea și etapa județeană a Concursului Național de Matematică Aplicată ”Adolf Haimovici” adresat elevilor de liceu, profile servicii, științe, tehnic si uman, cu participarea a 200 de elevi de liceu. Etapa natională va avea loc în data de 12 mai 2018 la Iași, iar Vâlcea va fi reprezentata de 16 elevi.
Le urăm succes elevilor și ne dorim să aducă premii frumoase pentru județul nostru.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...