Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PERFORMANŢĂ! 12 elevi vâlceni vor merge la Olimpiada Naţională de Matematică, iar 16 elevi la etapa naţională a Concursului „Adolf Haimovici”

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Matematică s-a desfășurat în data de 10.03 2018 la Liceul Tehnologic ”Ferdinand I” din municipiul Râmnicu Vâlcea cu participarea unui număr de 164 de elevi din clasele V – XII, deja calificați în urma etapei locale a Olimpiadei Naționale de Matematică (au fost înscriși 630 de elevi din județ).

În urma acestei competiții au fost selectați 12 elevi care ne vor reprezenta la etapa naţională a olimpiadei, respectiv: Dorobanțu Fanurie, cls. a V-a, Piele Ștefan Vlăduț, cls. a VII-a si Rădulescu Alexandra, cls. a VIII-a de la Șc. Gimnazială ,,Take Ionescu"din Râmnicu Vâlcea, elevul David Silviu Ionut, cls. a VI de la Colegiul National de Informatică ”Matei Basarab”din Rm.Vâlcea, elevul Mirea Bulubașa Petre Luca, cls. a VI-a de la Șc. Gimnazială Nr.4 din Rm. Vâlcea, eleva Zarioiu Denisa Elena de la Sc. Gimnazială Nr. 10, elevul Hodoroagă Andrei, clasa a IX-a de la Colegiul Național ”Alexandru Lahovari” Rm. Vâlcea și elevii Oprea Mihai Adrian, Capriş Ruth si Messner AnneMarie, cls. a IX-a, Stan Ştefan, cls. a X-a si Barbu Mihai, cls. a XI-a de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Rm. Vâlcea. Olimpiada se va desfășura în perioada 3 – 7 aprilie 2018 la Satu Mare.

În aceeași zi cu Olimpiada de Matematică, a avut loc la Colegiul Energetic din Rm. Vâlcea și etapa județeană a Concursului Național de Matematică Aplicată ”Adolf Haimovici” adresat elevilor de liceu, profile servicii, științe, tehnic si uman, cu participarea a 200 de elevi de liceu. Etapa natională va avea loc în data de 12 mai 2018 la Iași, iar Vâlcea va fi reprezentata de 16 elevi.
Le urăm succes elevilor și ne dorim să aducă premii frumoase pentru județul nostru.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella