Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HCM Râmnicu Vâlcea, în premieră în FINAL FOUR!

16 Mar 2018
HCM Râmnicu Vâlcea, în premieră în FINAL FOUR! Foto: facebook.com/HCM Ramnicu Valcea

Formaţia HCM Râmnicu Vâlcea a reuşit la Braşov o premieră de la înfiinţare! Gruparea vâlceană a reuşit să se califice în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, după ce a învins Corona la Braşov, scor 27-31. Echipa noastră va juca în această fază alături de CSM Bucureşti, CSM Roman şi Dunărea Brăila. Turneul final al cupei se va desfăşura în perioada 31 martie -1 aprilie, într-o locaţie care va fi anunţată de FRH.

Fetele au dedicat această victorie în memoria Alexandrei Rouă, fosta jucătoare a Oltchimului, care a decedat în urmă cu câteva zile după o luptă crâncenă cu o boală îngrozitoare.

HCM: Razum, Ciuca - Glibko 11, Lopez 6, Manea 3, Gavrilă 3, Fernandez 3, Vukcevic 2, Adespii 2, Vasileuskaya 1, Bacaoanu, Florica. Antrenori: Gheorghe Sbora (principal), Mia Radoi, Ildiko Barbu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella