Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


HCM Râmnicu Vâlcea, în premieră în FINAL FOUR!

16 Mar 2018
HCM Râmnicu Vâlcea, în premieră în FINAL FOUR! Foto: facebook.com/HCM Ramnicu Valcea

Formaţia HCM Râmnicu Vâlcea a reuşit la Braşov o premieră de la înfiinţare! Gruparea vâlceană a reuşit să se califice în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, după ce a învins Corona la Braşov, scor 27-31. Echipa noastră va juca în această fază alături de CSM Bucureşti, CSM Roman şi Dunărea Brăila. Turneul final al cupei se va desfăşura în perioada 31 martie -1 aprilie, într-o locaţie care va fi anunţată de FRH.

Fetele au dedicat această victorie în memoria Alexandrei Rouă, fosta jucătoare a Oltchimului, care a decedat în urmă cu câteva zile după o luptă crâncenă cu o boală îngrozitoare.

HCM: Razum, Ciuca - Glibko 11, Lopez 6, Manea 3, Gavrilă 3, Fernandez 3, Vukcevic 2, Adespii 2, Vasileuskaya 1, Bacaoanu, Florica. Antrenori: Gheorghe Sbora (principal), Mia Radoi, Ildiko Barbu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella