Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Ionuţ Lupescu şi-a prezentat oferta pentru şefia FRF la Vâlcea

15 Mar 2018

• Fostul internaţional a stat de vorbă şi cu autorităţile locale

Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile de Federaţia Română de Fotbal, fostul internaţional Ionuţ Lupescu a ajus la începutul acestei săptămâni la Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea dintre acesta şi cluburile vâlcene a avut loc la restaurant Stefany, unde au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, adică primarul Râmnicului Mircia Gutau, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu. Au mai participat la această mică socializare antrenori din cadrul SCM: Cristi Bora, Cristi Lazăr, preşedintele secţiei de fotbal a SCM Jean Turmacu, directorul clubului SCM Marius Tucă, oficiali şi antrenori din cadrul CS Hidro: Narcis Enăchescu, Gheorghe Bucuroiu, Constantin Lazăr şi reprezentanţi de la AJF Vâlcea, Constantin Tomoioagă şi Daniel Demetrescu. Lupescu le-a prezentat oferta şi planurile sale la şefia federaţiei şi a promis că va veni mai des la Râmnicu Vâlcea dacă va ieşi preşedinte.

La Râmnicu-Vâlcea, discuțiile despre dezvoltarea fotbalului au fost extrem de calde și constructive. Pe lângă membrii afiliați ai FRF din județul Vâlcea, ne-am bucurat și de prezența președintelui Consiliului Județean, domnul Constantin Rădulescu, și a domnului primar, Mircia Gutău. Este îmbucurător pentru mine să văd o preocupare ridicată a reprezentanților autorităților locale pentru fotbalul de aici. Le-am împărtășit din experiența mea managerială de la UEFA și am convenit să ne concetrăm acțiunile pentru atragerea a cât mai multor fonduri europene. Principala problemă a fotbalului românesc o constituie finanțarea. Autoritățile publice locale au nevoie de un cadru legislativ clar pentru a se putea implica în dezvoltarea infrastructurii și susținerea echipelor de fotbal. La fel ca și mediul privat, care ar investi în fotbal dacă ar avea anumite beneficii, după modelul adoptat de multe țări europene cu rezultate spectaculoase în sport. Este ceea ce voi realiza, în parteneriat cu legiuitorii”, a spus Ionuţ Lupescu după întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor locale şi ai cluburilor vâlcene. Potrivit unor surse, reprezentanţii fotbalului vâlcean nu ar fi hotărât încă dacă vor merge pe mâna lui Lupescu sau pe mâna lui Burleanu. Dacă până acum Burleanu ar fi fost favorit de cei de la Vâlcea, după această întâlnire, lucrurile sunt incerte.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella