Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 15 martie 2018

15 Mar 2018

• Șefii celor mai importante partide politice din județul Vâlcea au o abordare diferită în mediul on-line! • Zona din jurul bulevardului Dem Rădulescu se dezvoltă din ce în e mai mult și în 2018! • Fără îndoială, comuna vâlceană cu cel mai ridicat grad de ocupare a forţei de muncă este localitatea Budeşti, aflată la o aruncătură de băţ de Râmnicu Vâlcea • Hai că se poate! Primarul din Sfântu Gheorghe, amendat pentru că nu a arborat drapelul României • Cine este Irina Alexandra Tănase, iubita prezentată de Liviu Dragnea la Congresul PSD?


• Șefii celor mai importante partide politice din județul Vâlcea au o abordare diferită în mediul on-line! În vreme ce liberalii au convenit să-și promoveze proiectele realizate sau propuse de edilii galbeni sau de diferiți politicienii, social democrații distribuie cel mai mult "izbânzile" PSD-istului șef Constantin Radulescu. Informațiile acestuia, multe dintre ele filmate, sunt promovate masiv de "armata rosie" și de politicieni. Cea mai curata promovare vine de la PER, unde, chiar dacă și Mircia Gutău are susținători mulți, nu îl pupă în fund în mediul on-line.

• Zona din jurul bulevardului Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea se dezvoltă din ce în e mai mult și în 2018! Câțiva dezvoltatori intenționează să facă alte imobile decât cela aflate deja în construcție. Unele guri rele spun că aceste investitii demarate haotic pot genera o noua criza financiara, avand in vedere ca oamenii care sunt in cautarea unei locuinte se pot supraindatora in viitor. Apreciem totusi ideea ca Ramnicul se va dezvolta si ca populatia va creste, insa nu se stie ce sa va intampla cu blocurile vechi, de peste 50 de ani, care nu credem ca mai pot fi vandute prea curand. Apartamentele mari, unele aflate in zone bune nu se mai vand asta din cauza preturilor mici pe care le ofera dezvoltatorii. Nu am mai auzit prea curand de locuri de munca in schimb.

• Fără îndoială, comuna vâlceană cu cel mai ridicat grad de ocupare a forţei de muncă este localitatea Budeşti, aflată la o aruncătură de băţ de Râmnicu Vâlcea. Aici, investitorii au găsit înţelegere, dar şi facilităţile pe care şi le-au dorit, motiv pentru care puţini sunt cei care pot spune că nu au găsit un loc de muncă.

• Hai că se poate! Primarul din Sfântu Gheorghe, amendat pentru că nu a arborat drapelul României. Instituția Prefectului Județului Covasna l-a amendat pe Antal Arpad, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, cu 5.000 de lei pentru că nu a dat curs somației de a arbora și drapelul României alături de steagurile roșu-alb-verde, cu care a fost pavoazat municipiul în cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni – 15 martie. „Ca urmare a refuzului primarului municipiului Sfântu Gheorghe de a da curs solicitării instituției noastre cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului natțonal și folosirea sigiliilor cu stema României de către autoritățile și instituțiile publice, respectiv de arborare a Drapelului României împreună cu Drapelul Ungariei, în data de 14.03.2018 primarul municipiului Sfântu Gheorghe a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei. Sancțiunea a fost aplicată în temeiul art. 24 alin(1) lit.g din H.G. nr.1157/2001”, se precizează într-un comunicat de presă.

• Cine este Irina Alexandra Tănase, iubita prezentată de Liviu Dragnea la Congresul PSD. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a surprins pe toată lumea, în momentul în care a venit împreună cu iubita sa, Irina Alexandra Tănase, la Congresul PSD. Tânăra a devenit cunoscută, după ce s-a aflat că este iubita lui Liviu Dragnea, om căruia i-a fost asistentă pe vremea când era ministru al Dezvoltării Regionale.
Tânăra la care toată lumea se așteaptă să devină noua doamnă Dragnea foarte curând și-a început cariera în compania Asesoft, deținută de omul de afaceri Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD și un apropiat de notorietate al fostului premier Victor Ponta.
În urmă cu cinci ani, pe când avea doar 20 de ani, Irina Alexandra Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a actualui președinte al PSD, Liviu Dragnea. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei.
Crăciunul și Revelionul la soare, în Brazilia, avea să devină o tradiție pentru cuplul Irina Tănase – Liviu Dragnea, cei doi revenind aici în anii următori. În 2015, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica Dragnea, o despărțire comentată îndelung de presa mondenă.
Potrivit declarației de avere din perioada în care era asistenta lui Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Irina Tănase nu avea niciun bun de valoare pe numele ei, fie că este vorba despre casă, mașină ori bijuterii.

• Liviu Dragnea este un geniu al autodistrugerii. Prima dată i-a pus pe liber pe toți cei din PSD care faceau PR: Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefanescu s.a. care erau toata ziua la TV și mai apărau PSD și pe Dragnea. După care a trecut la pasul doi, atac la statul paralel. A atacat statul paralel cu vorbe. Trebuie să ai un grad mare de nebunie să crezi că Liviu Dragnea are vreo dovadă. Sa ne înțelegem, atunci când intri intr-o locație unde se află un șef de serviciu secret, prim-ministru, președinte și alți membri CSAT în marea majoritate a cazurilor telefonul tău rămâne fără semnal și fără internet, iar în sala unde se discută sunt și alte dispozitive de bruiaj. Dacă a existat o discuție Ponta-Maior, Liviu Dragnea are fix un praz verde dovezi. Însă statul paralel dovezi cu el are tone, numai dacă te gândești la mausoleul de la Alexandria pe care îl deține îți dai seama câte rapoarte are la SRI.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...