Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Tineri prinși de jandarmi drogându-se în centrul municipiului RÂMNICU VÂLCEA

FOTO: Tineri prinși de jandarmi drogându-se în centrul municipiului RÂMNICU VÂLCEA foto IJJ Valcea
Săptămâna aceasta, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, jandarmii vâlceni aflându-se în Piaţa Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, au observat într-o zonă retrasă, doi tineri ce aveau un comportament dubios.
În urma legitimării şi al controlului corporal preventiv executat, jandarmii au găsit asupra lui L.D. în vârstă de 20 ani şi V.C.A de 21 ani, un pachet de foiţe inscripţionat ,, O.C.B”, un recipient din plastic de 10 ml., de culoare albă, inscripţionat ,,Nostamine” ce conţinea o substanţă necunoscută şi o bucată din aluminiu, iar în interiorul acesteia se aflau resturi vegetale de culoare brun-verzui, având un miros înţepător.
În urma unei discuţii purtate cu cei doi tineri, jandarmii au descoperit că aceştia se aflau în acel loc retras pentru a fuma o ţigară cu substanţe interzise.
Întrebaţi fiind de unde au achiziţionat fragmentele vegetale, ei au mărturisit că le au de la o persoană necunoscută.
În baza art.4 din Legea 143/2000 privind ,, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărare sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”, jandarmii vâlceni au întocmit actele necesare pe care ulterior le-au predate către S.C.C.O din cadrul Poliţiei Vâlcea în vederea cercetărilor în cauză.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella