L-AȚI VĂZUT? Familia îl caută!

14 Mar 2018

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în cazul unui bărbat din comuna Ionești, dispărut de acasă din data de 23 februarie a.c.

Polițiștii vâlceni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru depistarea unui bărbat de 55 de ani, din Ionești, dat dispărut de familie din data de 23 februarie a.c.. Din verificări a reieșit că acesta a plecat de acasă voluntar, fiind observat chiar în ziua dispariției pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, deplasându-se pe jos.

Bărbatul are o înălțime de 1,80 m, 80 de kg greutate, față rotundă, ten alb, păr negru grizonat, ochi căprui, constituție atletică. La data plecării purta blugi albaștri, o bluză de culoare maro, geacă de fâș neagră, în cap purta o căciulă din blană naturală, neagră, iar în picioare, pantofi sport, cu inserții verzi.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea sau numărul 112.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...