FOTO: Furt auto în zona Nord din municipiul Râmnicu Vâlcea

În data de 13 martie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv zona Nord, jandarmii vâlceni au fost sesizaţi de către un bărbat, că într-o parcare de pe str. Rapsodiei, două femei au sustras de pe bancheta din spate a unui autoturism un rucsac.
Jandarmii au procedat la identificarea în scurt timp a celor două femei, iar asupra lor a fost găsit un rucsac, ce prezenta elementele descrise de către martor, acestea neputând justifica provenienţa rucsacului.
Jandarmii au luat legătura cu proprietarul autoturismului, ulterior fiindu-i restituite bunurile sustrase din autoturism.
Jandarmii au întocmit documentele specifice încadrării juridice din Codul Penal-art. 228 ,,FURT”, iar în vederea continuării cercetărilor, actele au fost înaintate către Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...