Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputat Ştefan-Ovidiu Popa: “Înființarea distribuției de gaze naturale în județul Vâlcea nu mai suportă amânare”

13 Mar 2018

Într-o interpelare adresată ministrului Energiei, Anton Anton, deputat PSD Ştefan-Ovidiu Popa cere să îi fie comunicate soluţiile şi termenele opportune pentru înfiinţarea reţelelor de gaz în mai multe localităţi care deşi au depus documentaţia necesară, nu au primit nici un răspuns.

“În județul Vâlcea, de aproximativ 4 ani, au fost depuse de către UAT-uri proiecte pentru înființarea de rețele de gaz, pentru care, nici in momentul de faţă nu s-au dat avize. Locuitorii vâlceni, din mai multe comune, au solicitat înființarea rețelei de gaz, însă aceste solicitări au rămas fără răspuns, deși primăriile au depus documentaţia pentru introducerea gazului metan în localități.

În prezent în mai multe zone ale județului Vâlcea, încălzirea, prepararea hranei și a apei calde se face cu lemne în sobe de teracotă la consumatorii casnici și centrale termice pe combustibil solid la majoritatea obiectivelor social culturale și agenților economici importanți. Localitățile în plină dezvoltare industrială, cu aproximativ 7.000 de locuitori, unele aflate în vecinătatea Municipiul Rm. Vâlcea, nu ar trebui să întâmpine astfel de obstacole în anul 2018, aceste investiţii nu sunt un moft, ci, o reală necesitate.

Astfel, domnule ministru, vă rog să ne comunicați soluțiile şi termenele pe care le găsiți oportune pentru rezolvarea acestor solicitări precum și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor vâlceni” se arată în interpelarea deputatului Ştefan Ovidiu Popa.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella