Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Pentru al doilea an consecutiv, Mincu Muşat Gabriel Alexandru ne REPREZINTĂ la olimpiada naţională de logică

Mincu Muşat Gabriel Alexandru este elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea. El se află la cea de a doua calificare la faza naţională a olimpiadei de logică, materie care deşi se studiază doar în clasa a noua, permite participarea elevilor din toate clasele de liceu la acelaşi concurs.

La prima participare, deşi studia această disciplină de numai un semestru, Alexandru a reuşit să se impună în faţa unor concurenţi cu o experienţă mai bogată, lucru care s-a repetat şi anul acesta când a reuşit o clasare la peste un punct faţă de locul doi. Această reuşită se datorează în mare măsură suportului acordat de profesorul Andrei Nicolae, cel care s-a ocupat de pregătirea lui Alexandru. Să-i ţinem pumnii la faza naţională, care se va desfăşura la Iaşi!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella