Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

A murit la 32 de ani! Fiica fostului mare portar al Oltchimului, Alexandra Rouă, s-a stins din viață

13 Mar 2018
A murit la 32 de ani! Fiica fostului mare portar al Oltchimului, Alexandra Rouă, s-a stins din viață foto gsp.ro

UPDATE: ”Piți” suferea de cancer și nu a spus nimănui. A luptat cu boala, însă aceasta i-a fost fatală. Încă de sâmbătă, Mori fosta Verigeanu, scria pe pagina ei de socializare că viața nu e dreaptă.

Doliu în handbalul din județul Vâlcea. La doar 32 de ani, Alexandra Rouă, fostă jucătoare la Oltchim Rm. Vâlcea, Mureșul Tg. Mureș și HCM Baia Mare s-a stins din viață, anunță gsp.ro.
Alexandra e fiica fostului mare portar al Oltchimului, Cristina Lada Rouă, jucătoare care a făcut parte din primele generații de succes ale grupării vâlcene.
"Piți", cum îi spuneau prietenii, a crescut la juniorii Oltchimului, dar cea mai bună perioadă a carierei a petrecut-o la Baia Mare, echipă cu care a jucat și în cupele europene. S-a stins din viață însă, la doar 32 de ani, nereușind să învingă boala necruțătoare.
Avea doi copii, un băiețel de doi ani și o fetiță de cinci ani. Înmormântarea va avea loc joi, la Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella