A murit la 32 de ani! Fiica fostului mare portar al Oltchimului, Alexandra Rouă, s-a stins din viață

13 Mar 2018
A murit la 32 de ani! Fiica fostului mare portar al Oltchimului, Alexandra Rouă, s-a stins din viață foto gsp.ro

UPDATE: ”Piți” suferea de cancer și nu a spus nimănui. A luptat cu boala, însă aceasta i-a fost fatală. Încă de sâmbătă, Mori fosta Verigeanu, scria pe pagina ei de socializare că viața nu e dreaptă.

Doliu în handbalul din județul Vâlcea. La doar 32 de ani, Alexandra Rouă, fostă jucătoare la Oltchim Rm. Vâlcea, Mureșul Tg. Mureș și HCM Baia Mare s-a stins din viață, anunță gsp.ro.
Alexandra e fiica fostului mare portar al Oltchimului, Cristina Lada Rouă, jucătoare care a făcut parte din primele generații de succes ale grupării vâlcene.
"Piți", cum îi spuneau prietenii, a crescut la juniorii Oltchimului, dar cea mai bună perioadă a carierei a petrecut-o la Baia Mare, echipă cu care a jucat și în cupele europene. S-a stins din viață însă, la doar 32 de ani, nereușind să învingă boala necruțătoare.
Avea doi copii, un băiețel de doi ani și o fetiță de cinci ani. Înmormântarea va avea loc joi, la Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...