Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Trei dosare penale pentru şoferii vâlceni într-o singură zi

În urma controalelor din trafic, polițiștii au depistat doi șoferi fără permis de conducere, dar și un conducător auto la volanul unei mașini neînmatriculate.

În dimineața zilei de duminică, 11 martie a.c., polițiștii Poliției municipiului Drăgășani au depistat în oraș, un moped condus de un bărbat de 46 de ani, din localitate, în urma verificărilor, constatându-se că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Tot duminică, după-amiaza, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit în municipiu, la un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. Un șofer de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, aflându-se la volanul unei mașini, fără a deține permis de conducere, a lovit un alt autovehicul parcat. S-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În seara zilei de duminică, 11 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, în Râmnicu Vâlcea, pe Drumul Național 64, un șofer de 56 de ani, din Câineni. În urma verificărilor, s-a constatat că mașina pe care o conducea, figura radiată din circulație. A fost înregistrat un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella