Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO VIDEO: INCENDIU de vegetaţie uscată lângă CATEDRALA din Ostroveni

FOTO VIDEO: INCENDIU de vegetaţie uscată lângă CATEDRALA din Ostroveni Sursa video/foto: ISU Vâlcea

UPDATE: La ora 19.12 a fost lichidat incendiul de vegetație din Râmnicu Vâlcea, de pe malul Râului Olăneşti la confluenţa cu Râul Olt. A ars vegetaţie uscată și stufăriş pe aproximativ 5.000 mp. Încă se fac cercetări pentru a se stabili cauza incendiului.

 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea intervin în aceste momente pentru localizarea şi stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit la confluenţa râului Olăneşti cu Oltul, lângă Catedrala din zona Ostroveni - Râmnicu Vâlcea.

Conform reprezentanţilor ISU Vâlcea, incendiul se manifestă în aceste momente pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi stufăriş, dar până în acest moment au ars aproximativ 2.500 m.p. Se lucrează pentru stingere cu 7 subofiţeri şi o autospecială de stingere. Nu sunt în pericol obiective socio-economice şi, din fericire, nici o persoană nu este rănită.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella