FOTO VIDEO: INCENDIU de vegetaţie uscată lângă CATEDRALA din Ostroveni

FOTO VIDEO: INCENDIU de vegetaţie uscată lângă CATEDRALA din Ostroveni Sursa video/foto: ISU Vâlcea

UPDATE: La ora 19.12 a fost lichidat incendiul de vegetație din Râmnicu Vâlcea, de pe malul Râului Olăneşti la confluenţa cu Râul Olt. A ars vegetaţie uscată și stufăriş pe aproximativ 5.000 mp. Încă se fac cercetări pentru a se stabili cauza incendiului.

 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea intervin în aceste momente pentru localizarea şi stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit la confluenţa râului Olăneşti cu Oltul, lângă Catedrala din zona Ostroveni - Râmnicu Vâlcea.

Conform reprezentanţilor ISU Vâlcea, incendiul se manifestă în aceste momente pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi de vegetaţie uscată şi stufăriş, dar până în acest moment au ars aproximativ 2.500 m.p. Se lucrează pentru stingere cu 7 subofiţeri şi o autospecială de stingere. Nu sunt în pericol obiective socio-economice şi, din fericire, nici o persoană nu este rănită.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...