Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Braconaj pe lacul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

Pe adresa redacţiei am primit un video în care sunt surprinşi doi bărbaţi în timp ce pescuiau pe Lacul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea (sau Căcăcioasa, cum mai este cunoscut de toţi vâlcenii). Momentul filmării este de astăzi, 9 martie a.c., în jurul orei 16:00. În filmare se poate observa cum pe lac, în apropiere de baza de agrement a municipiului, se află cei doi indivizi care pescuiau cu undiţe. Doar atât a filmat râmniceanul nostru, pentru că se ştie că zilnic lacul este plin de pescari "amatori". Mai ales că acum s-a încălzit şi temperatura de afară...
"Da, în jurul orei 16, am sesizat şi organele. Au venit și în rest nu ştiu ce s-a mai întâmplat. Acest lac este braconat anual şi nimeni nu ia măsuri, dacă s-ar fi luat măsuri nu continuau. Dar se pare că braconierii sunt ca la ei acasă" ne-a transmis râmniceanul, revoltat de ceea ce se întâmplă zilnic pe Lacul Ostroveni.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella