RÂMNICU VÂLCEA: Spărgătorii automatelor de cafea, prinşi de poliţiştii vâlceni

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de ce ai Serviciului Criminalistic au depistat 3 tineri, bănuiți de comiterea mai multor fapte de furt calificat, săvârșite în municipiu, în noaptea de 6/7 martie a.c.

În dimineața zilei de 8 martie, polițiștii au depistat 3 tineri, de 17 și 18 ani, bănuiți că ar fi forțat 4 automate de cafea, situate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru a sustrage banii aflați în interiorul acestora. În data de 7 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, mai multe automate de cafea, din municipiu, au fost forțate, fiind sustrași banii din acestea.

Au fost demarate imediat cercetările, iar la data de 8 martie, au fost depistați tinerii bănuiți de comiterea acestor fapte, polițiștii găsind asupra lor mai multe unelte, care ar fi putut fi folosite la deschiderea automatelor, precum și bani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...