Hoţii de motorină de pe Valea Oltului au fost prinşi

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi și Postului de poliție Câineni, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale au depistat 4 bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în noaptea de 10/11 decembrie 2017.

La data de 8 martie a.c., polițiștii au depistat 4 bărbați din comuna Leordeni, județul Argeș, bănuiți că ar fi sustras combustibil în valoare de 3.200 de lei din rezervorul unui tir, staționat într-o parcare din comuna Câineni, în cursul lunii decembrie 2017. Din cercetări a reieșit că, persoanele bănuite, prin intermediul unei pompe de transfer fluide, au sustras din rezervorul unui tir, 550 de litri de motorină.

În urma probatoriului administrat în dosarul penal, bărbații cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani au fost depistați, fiind plasați sub control judiciar, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...