Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

„Piraţii” din taximetrie sancţionaţi de poliţiştii vâlceni

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au depistat un șofer care efectua transport de persoane, contra cost, fără autorizație. În dimineața zilei de 7 martie a.c., polițiștii au depistat pe Drumul Județean 646B, în Păușești-Otăsău, un conducător auto de 62 de ani, din localitate, care efectua transport public de persoane, fără a deține autorizație valabilă.

Șoferului i s-a probat repetabilitatea acțiunii, s-a luat masura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioada de 6 luni de zile, fiind sancționat contravențional cu 1.000 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ, pentru combaterea taximetriei ilegale, aplicând sancțiuni contravenționale de aproximativ 15.000 de lei. În perioada 6-8 martie a.c, polițiștii au oprit pentru control 153 de autovehicule, aplicând 43 de sancțiuni contravenționale, de aproximativ 15.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere, 15 certificate de înmatriculare și 2 certtificate de competență profesională. În 3 cazuri, polițiștii au dispus suspendarea pentru 6 luni a dreptului de utilizare a autoturismului.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella