Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Viitorul Dăeşti, mai bună ca Horezu în Zăvoi

08 Mar 2018
• Cele două echipe s-au întâlnit într-un amical înainte de reluarea campionatului

Viitorul Dăești a învins cu 2-1 pe Flacăra Horezu într-un joc amical disputat sâmbătă pe terenul sintetic din Zăvoi. Cele două goluri ale Viitorului a fost reușite de Bârlogeanu. ”Lupu” a mai marcat și a treia oară, reușita fiind însă anulată pentru ofsaid. De la Dăești au lipsit Bunescu, Moldoveanu (accidentați) și Neacșu (învoiți), iar de la Horezu au absentat Matache, Dinu (învoiți) și Samson (gripat). Tehnicianul echipei Viitorul Dăești, Cosmin Ursu speră în continuare la titlul județean, mai ales că și sezonul trecut a recuperat în a doua parte a campionatului o diferență mare față de Posada Perișani. ”Am jucat bine cu Horezu, sunt mulțumit, ne-am simțit bine pe teren, ne-am acomodat bine. Am jucat 5 amicale în această iarnă și în toate jocurile au evoluat bine băieții, se spune că victoriile aduc victorii. Horezu e echipă bună, dar campionatul se joacă încă, să vedem ce se întâmpla în a doua etapă, Flacăra-Cozia, un egal ne-ar avantaja. E greu să ajungi până la baraj, dar acolo e și mai greu, ne bucurăm că Vâlcea a picat cu Teleorman, dar nu ști ce echipă au adversarii. Anul ăsta ar trebui să cam promoveze cineva din Vâlcea, că nu mai avem fotbal și nu ai unde să vezi, în Rm. Vâlcea nu joacă decât Chimia pe Hidro și SCM republicani în Zăvoi”, ne-a declarat în exclusivitate Cosmin Ursu. De cealaltă parte, Horezu a scârțâit în testele din această iarnă, dar antrenorul-jucător Adrian Popa nu a avut niciodată lotul complet, excepție făcând amicalul de la Bradu, câștigat pe terenul unei echipe de Liga a III-a. Cu un lot restrâns numeric, Flacăra pare că suferă atunci când are 2-3 jucători de bază absenți.

Superliga amânată o săptămâna din cauza condiţiilor nefavorabile

Datorită vremii nefavorabile, AJF Vâlcea a amânat cu o săptămână reluarea campionatului, astfel că Superliga programează etapa 17 pe 10 martie. Din sezonul regular mai sunt de jucat șase etape, după care primele șase clasate intră în play-off cu punctajul total. Echipele din Superligă și Liga a IV-a pot face transferuri până la data de 8 martie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella