VIDEO: Teroare rromă în Berbești! Individ bătut cu bestialitate (EXCLUSIV)

06 Mar 2018

UPDATE 7 martie 2018: In jurul orei 18:00, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului de pe langa judecatoria horezu, barbatul de 32 de ani din Alunu, banuit ca ar fi agresat un alt barbat din orasul berbesti, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie propus pentru arestare.

 

Bătaie în plină stradă în orașul Berbești, județul Vâlcea. Rromii își fac de cap în continuare și atacă cu bestialitate pe oricine nu se supune ordinelor lor. Clienții unui bar din Berbești sunt terorizați de mai mulți rromi cu antecedente penale, fiind agresați și bătuți în plină stradă. Imaginile violente, în posesia cărora am intrat arată cum un individ de etnie roma (Zobar este porecla lui) lovește cu bestialitate un client, care a refuzat să-i dea bani în local. Imaginile sunt de la o cameră video din afara barului și au fost înregistrate în data de 5 martie 2018.
Acest individ este unchiul celui care, în urmă cu un an de zile, l-a agresat și pe patronul barului.
https://www.voceavalcii.ro/41612-video-incredibil-un-barbat-este-batut-cu-bestialitate-de-un-rrom-in-propriul-bar-din-berbesti-prefectul-de-valcea-trebuie-sa-ia-atitudine-exclusivitate.html

De asemenea, acest Zobar este partenerul de infracțiuni al celui care în urmă cu mai bine de 3 ani de zile a fost autorul unui accident de circulație mortal, în urma căruia soția preotului din localitatea Gradiștea, de 27 de ani, și-a pierdut viața. Preoteasa era gravidă în 2 luni, iar o fetiță de 4 ani a rămas orfană.
Șoferul care a comis teribilul accident este un tânăr de 17 ani din localitate, care în data de 8 octombrie 2015 a băut împreună cu un "prieten" (acest prieten este ZOBAR) , apoi a plecat la o plimbare cu masina acestuia, desi nu avea permis de conducere. In dreptul gradinitei unde femeia oprise sa isi lase fetita, tanarul incostient a pierdut controlul masinii. Stefania Catalina a fost prinsa intre masina ei si cea scapata de sub control. Baiatul de la volan a fugit apoi si a stat ascuns pana noaptea tarziu, cand politistii l-au gasit in casa unei rude.

Localnicii agresați nu depun plângeri la poliție de frică

”Am sunat la poliție, dar nimeni nu face nimic.In oras se schimba comandantii foarte des, probabil ca toti vor sa fie comandanti de „oras” sa dea bine pe hartie. De aici si lipsa de interes,daca toti sunt pe picior de plecare.
Comandantul actual a zis că a solicitat de "n" ori jandarmi sau mascați în zonă. Nimeni nu trimite nimic, iar oamenii se tem să facă plângeri de frică.
Ca agent economic îmi plătesc toate taxele la zi, nu am datorii la stat. Angajatii prefera sa demisioneze de frica. Consider că merit același tratament din partea statului la fel cum au si alti agenti din alte orase. Aici nu există legi și nimeni nu le pune în aplicare.
Cum pot să mai am clienți în local dacă aceștia sunt bătuți cu bestialitate la ieșirea din local?
Dosarul tatălui meu stă "blocat" în politie de când s-a făcut plângerea. Nimic nu s-a făcut în acel caz, probabil și de aici tupeul extraordinar, pentru că nimeni nu le face nimic acestor indivizi”, ne-a declarat fiul administratorului barului din orașul Berbești, Ion Corneliu Iliescu.
Cand au venit mascatii in zona ,acestia au actionat haotic, au luat la intrebari toata lumea de pe strada in loc sa se duca direct la sursa problemelor.Nu toti romii din zona fac probleme.

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...